Безкоштовна доставка по Україні на відділення Нової пошти Детальніше
RU
UA
Реєстрація
ПНВТСРЧТПТ
СБНД
09:00 - 20:00
 call-центр
детальний графік роботи
Наші магазини
ПНВТСРЧТПТ
СБНД
09:00 - 20:00
 call-центр
детальний графік роботи
Telegram чат Viber чат

Політика конфіденційності

Користуючись послугами інтернет-магазину техніки vencon.ua, ви погоджуєтеся з нашою Політикою Конфіденційності. При необхідності ми можемо внести зміни в Політику Конфіденційності на свій розсуд. І, користуючись нашим інтернет-магазином, ви автоматично підтверджуєте, що ознайомилися з діючою Політикою Конфіденційності.

Ми ставимося до персональної інформації всіх користувачів на сайті з повагою, тому прагнемо оберігати конфіденційність даних (відомостей або комплексу відомостей про фіз. особу, яка ідентифікується або може бути ідентифікована). Таким чином vencon.ua забезпечує комфортні умови користування сервісами сайту для кожного відвідувача. Політика Конфіденційності визначає порядок здійснення та переробки персональних даних, їх видів, цілей використання, заходи безпеки для захисту конфіденційної інформації, умов доступу до неї та контактні дані для отримання доступу для користувача, внесення змін або видалення персональної інформації, взаємодія з третіми особами, звернення з питаннями щодо методів захисту конфіденційних даних.

Дозвіл на обробку персональних даних

Як суб'єкт персональних даних, я даю згоду на обробку своєї конфіденційної інформації, яку я вказав/ла під час реєстрації, Товариству з обмеженою відповідальністю "Експерт з кліматичної техніки" (код ЄДРПОУ 42314990, юридична адреса: 03179, м. Київ, вулиця Миколи Ушакова, будинок 1-Г, офіс 139) (далі Власник) у базі персональних даних (ПД) "Контрагенти", для того, щоб забезпечити взятих на себе зобов'язань Власником, а також для забезпечення відносин у сфері бухгалтерського і податкового обліку, статичної звітності, реклами і ділових відносин, відправлення мені інформації про нові товари, спеціальні пропозиції, послуги, акції, знижки та інші дії у сфері своєї діяльності, а також виконання своїх зобов'язань Власником переді мною як покупцем, а точніше:

  • ПІБ, місце проживання, номер телефону та інших контактних даних, дані паспорта, РНОКП, дата народження та інші дані, які я надаю при реєстрації, в особистому кабінеті та ін.;
  • інших відомостей, що надаються добровільно Суб'єктом персональних даних, що містяться в документах, під час оформлення заявок, інших документів і виконання укладених договорів, а також інформація, яка може знадобитися власнику під час реалізації мети обробки конфіденційної інформації, в тому числі дані паспорта, якщо вони надавалися.

ТОВ "Експерт з кліматичної техніки" може обробляти персональні дані на електронному або/та паперовому носії з потенційним використанням автоматизованої та неавтоматизованої обробки.

Я погоджуюся з тим, що ТОВ "Експерт з кліматичної техніки" може ділитися моїми персональними даними з третіми особами, афілійованими юридичними особами, а також фізичними особами-підприємцями, для обробки, фінансовими і банківськими установами, іншими третіми особами з умовою дотримання ними вимог діючого законодавства України, що стосується захисту ПД, без додаткового узгодження та повідомлення Суб'єкта при їх передачі, у тому числі таким фінансовим установам для розгляду можливості видачі кредиту: АТ «Універсал Банк», АТ «ПриватБанк», АТ «А-БАНК». Крім того, я даю згоду на доступ до даних про мою кредитну історію зазначеним фін. установам, які знаходяться в будь-яких бюро кредитних історій України.

Я підтверджую, що згоден з усім вищеописаним і з тим, що сповіщений про Власника ПД, цілі їх обробки, склад і зміст ПД, про осіб, яким можуть передати мої персональні дані, я розумію свої права, які передбачені Законом України "Про захист персональних даних".

Ключові пункти Політики Конфіденційності

  1. Ми збираємо і обробляємо персональні дані про кожного користувача. Але ви самі приймаєте рішення, яку саме інформацію і в якому обсязі нам надавати.
  2. Ми зобов'язуємося не передавати ваші персональні дані третім особам ні за яких обставин, крім випадків, прямо передбачених законодавством України або викладених у даній Політиці Конфіденційності.
  3. Ми можемо використовувати отримані від вас персональні дані будь-якими не забороненими законодавством способами. Наприклад, для формування акцій, знижок або персональних комерційних пропозицій.

Збір персональних даних

Користуючись послугами інтернет-магазину vencon.ua (наприклад, купуючи товари або замовляючи послуги), ви заповнюєте форму, в якій вказуєте персональні дані. Користуватися нашими послугами чи ні – кожен вирішує самостійно. Якщо ж ви вирішите скористатися послугами нашого інтернет-магазину vencon.ua, вам потрібно надати наступні дані:

  • ім'я та прізвище;
  • e-mail;
  • номер телефону;
  • іншу інформацію, що ідентифікує вас як користувача.

Залежно від виду товару або послуги, деяка інформація є обов'язковою, іншу ж можна надавати за бажанням. Якщо з якихось причин ви не захочете надавати нам обов'язкову інформацію - покупка товару або замовлення послуги стане неможливим.

Надаючи свої персональні дані при оформленні замовлення, ви погоджуєтеся з тим, що вони будуть зберігатися і оброблятися нашим інтернет-магазином vencon.ua.

Обробка персональних даних

Зберігання та обробка ПД відбувається в дата центрах, де є обладнання, яке забезпечує роботу сервісів сайту vencon.ua. Персональні дані, які надаються, обробляються і можуть зберігатися в базі ПД або в таблиці бази даних сайту.

Цілі використання ПД

Ми збираємо персональні дані користувачів і використовуємо їх для надання послуг, надання запитуваної інформації, обміну новинами, відносин у сфері маркетингу та комунікації відповідно законів України, а також, але не виключно: "Про державну підтримку ЗМІ та соціальний захист журналістів", "Про захист ПД", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", "Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з атоматизованою обробкою ПД та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою ПД щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про інформацію", а також відповідно до Правил використання сайту. Ваші персональні дані видно тільки вам і адміністратору інтернет-магазину vencon.ua. Інші особи доступу до неї не мають, крім випадків, прямо передбачених законодавством України (наприклад, правоохоронні органи).

Збереження конфіденційності

Якщо ви хочете зберегти конфіденційність - ви маєте повне право не надавати нам свої персональні дані. Але, в такому випадку, ви не зможете користуватися послугами інтернет-магазину vencon.ua, так як для надання послуг нам потрібна певна інформація про вас.

Термін зберігання ПД

Конфіденційна інформація користувача зберігається на сайті протягом часу не більше, ніж потрібно для її обробки.

Використання файлів cookie

Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо cookie-файли, що враховують відвідування кожного окремого користувача.

Cookie - це невеликі файли, що передаються вашому браузеру за допомогою web-сервера. Вони впізнаються тільки тим сервером, який їх передав. Їх неможливо використовувати в якості виконуючих застосунків або для зараження пристрою вірусами.

Всі сучасні браузери приймають cookie-файли за замовчуванням. При бажанні ви можете налаштувати браузер, щоб він сповіщав вас про появу cookie-файлів і давав можливість вибору – погоджуватися на збір cookie-файлів чи ні.

Для інтернет-магазину vencon.ua cookie-файли є обов'язковими. У разі їх відхилення ви не зможете повноцінно користуватися нашим сайтом.

Ми використовуємо cookie-файли, щоб враховувати відвідування користувачів нашого інтернет-магазину. IP-адреса вашого комп'ютера (або іншого пристрою) фіксується веб-сервером в автоматичному режимі.

Цей вид даних не дозволяє ідентифікувати людину і не є персональними даними.

Яку інформацію ми отримуємо від вас

Ви надаєте свої персональні дані при здійсненні наступних дій:

  • оформлення покупки в інтернет-магазині vencon.ua;
  • реєстрація акаунта на сайті;
  • заповнення анкет, опитувальників та інших форм на сайті або в наших спільнотах в соцмережах;
  • участь в акціях vencon.ua;
  • спілкування з менеджером по телефону, e-mail, в соцмережах або месенджерах;
  • розміщення відгуку або коментаря на сайті або в наших представництвах в соцмережах.

Обсяг наданої інформації змінюється в кожному конкретному випадку. В цілому це може бути:

  • ПІБ;
  • e-mail;
  • адреса;
  • номер телефону;
  • дата народження;
  • паспортні дані;
  • інформація про оплату.

Вся інформація збирається в знеособленому вигляді. Але частина даних може бути пов'язана особисто з вами. Вона використовується для аналізу потреб клієнтів і поліпшення роботи нашого інтернет-магазину vencon.ua. Також ми користуємося послугами таких компаній як Google, Facebook, Instagram та інших, які можуть використовувати cookie-файли на пристрої користувача під час роботи з сайтом. Просимо звернути увагу, що наш сайт не може впливати на роботу файлів cookie, які використовують ці сервіси. Інформацію про їх використання можна дізнатися на відповідних ресурсах.

Ось невеликий приклад, які дані збираються нами за допомогою інструменту Google Analytics:

  1. Інформація про пристрій. Тут відображається тип пристрою (ПК, планшет або мобільний телефон), IP-адреса, операційна система, тип браузера, URL сайту, звідки ви потрапили до нас в магазин тощо.
  2. Перегляд інформації. За cookie-файлами ми отримуємо інформацію, як ви користуєтеся нашим сайтом і як часто повертаєтеся до нас. А по web-маяках - дізнаємося, які сторінки ви відвідували, чи відкривали листи з розсилки, чи переходили по рекламних банерах та ін. Всі ці інструменти допомагають нам персоналізувати або покращувати для вас шопінг.
  3. Дані про місцезнаходження. Якщо ви дали дозвіл на відстеження місця розташування - ми отримуємо інформацію про те, де саме ви знаходитеся в момент користування нашим сайтом.

Ми збираємо і аналізуємо тільки ту інформацію, яку ви самі погодилися нам передати.

Взаємодія сайту vencon.ua з іншими інтернет-ресурсами

Коли користувач використовує сервіси нашого сайту, на ньому можуть бути присутні коди сторонніх ресурсів і третіх осіб. В результаті ці треті особи та інтернет-ресурси можуть отримувати ваші дані і обробляти інформацію про ваше відвідування цих сторінок, а також іншу інформацію, яку браузер користувача передає. Такими ресурсами можуть бути:

  • Соціальні плагіни Facebook та ін.
  • Системи банеропоказів (AdRiver та ін.).

Користування зазначеними сервісами потрібно компанії для аналізу відвідувань сайту, оцінки відвідуваності, активності та ін. Інформацію, яку отримує сайт від зазначених сервісів, компанія не обробляє і не зберігає. У разі якщо користувач не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його/її ПД, він/вона може вилогінитися зі свого акаунта і очистити cookie файли (через браузер).

Реєстрація на сайті

Проходячи реєстрацію на сайті vencon.ua, ви погоджуєтеся на отримання рекламних повідомлень від ТОВ "Експерт з кліматичної техніки" та наших партнерів. У разі, якщо ви не хочете отримувати рекламні повідомлення, можете змінити налаштування підписки у вашому особистому кабінеті.

ТОВ "Експерт з кліматичної техніки" має повне право і ваш дозвіл розпоряджатися наданими вами даними при реєстрації та розсилати рекламні або інформаційні повідомлення.

За замовчуванням кожен користувач підписаний на отримання всіх типів повідомлень. Щоб відмовитися від них, потрібно зайти в особистий кабінет і змінити налаштування підписки. Аналогічну дію можна зробити, перейшовши за посиланням, розміщеним в тексті будь-якого рекламно-інформаційного листа, який прийде на вашу пошту або в месенджер.

Реєстрація на сайті за допомогою сторонніх ресурсів

На сайті vencon.ua ви можете зареєструватися/авторизуватися за допомогою таких ресурсів як Facebook і Google. У цьому випадку із зазначених сайтів буде передана наступна інформація про користувача:

  • Прізвище та ім'я.
  • Електронна адреса.
  • Номер телефону.
  • Фотографія.

Ці дані потрібні для ідентифікації користувача в момент реєстрації, а також можуть знадобитися при майбутніх оформленнях замовлень. Дана інформація зберігається на сайті vencon.ua, ніяких інших даних інтернет ресурс не збирає.

Як використовуються ваші персональні дані?

Надані вами персональні дані використовуються для якісного надання послуг. Наприклад, для виконання замовлень на товари або послуги. Або для персоналізації пропозицій.

Також ваші персональні дані використовуються для підтримки наших сервісів і бізнес-функцій. У тому числі для маркетингу, юридичних функцій і запобігання шахрайству.

Передача ваших персональних даних за межі vencon.ua

Ми не продаємо і не здаємо в оренду надані вами персональні дані. У деяких обставинах ми тільки можемо передавати обмежений обсяг інформації про вас іншим особам. Наприклад, в ситуаціях, коли це потрібно по закону, для виконання вашого замовлення або з вашої особистої згоди.

Ми не передаємо ваші персональні дані за межі компанії Vencon - за винятком наведених нижче випадків.

Постачальники послуг

Ваша персональна інформація надається постачальникам послуг, які допомагають нам проводити свою діяльність. Сюди входять:

  • постачальники послуг доставки;
  • постачальники з виставлення рахунків та повернення коштів;
  • банківські установи;
  • платіжні системи;
  • процесори платіжних карт;
  • фірми, які допомагають нам покращувати товари і послуги.

Від всіх постачальників послуг ми в обов'язковому порядку вимагаємо збереження ваших персональних даних в повній безпеці. Ми забороняємо їм продавати або передавати персональні дані про користувачів крім тих цілей, коли потрібно надавати послуги від імені нашої компанії.

Правові вимоги

Передача персональних даних виконується в тих випадках, коли того вимагає українське законодавство. Або коли ми вважаємо, що це допоможе підвищити рівень безпеки, захистити власність і права vencon.ua, а також наших клієнтів, працівників та інших осіб.

Наприклад, персональні дані можуть передаватися для:

  • захисту здоров'я або життя клієнтів;
  • боротьби зі злочинами, які вчинені щодо майна ТОВ "Експерт з кліматичної техніки";
  • виявлення шахрайства;
  • усунення фінансових ризиків;
  • роботи правоохоронних органів (за їх письмовим запитом);
  • допомоги слідчим органам у випадках, коли був порушений закон.

Передача бізнесу

У разі злиття, продажу або реорганізації бізнесу вся інформація про клієнтів передається правонаступнику. При цьому застосовуються розумні заходи, які дозволяють гарантувати, що ваші персональні дані будуть використовуватися відповідно до правил Політики Конфіденційності.

З вашої згоди

При всіх інших обставинах (крім тих, що описані вище) ми завжди запитуємо вашу згоду на передачу персональних даних за межі компанії Vencon. Також ми зобов'язуємося ніколи не передавати ваші персональні дані третім особам за винагороду або без неї.

Знищення даних

Після завершення обробки ваших персональних даних ми знищуємо їх або знеособлюємо.

Вибір персональних даних, що надаються

Ви маєте повне право вибирати, яку інформацію надавати про себе нашому інтернет-магазину vencon.ua.

Підписка на рекламну та інформаційну розсилку, а також на SMS-сповіщення здійснюється особисто вами. При необхідності ви можете внести будь-які зміни (відписатися або знову підписатися).

Доступ до ваших персональних даних та їх оновлення

Отримати доступ до наданих вами персональних даних або оновити їх ви можете різними способами. У нас вжито всіх заходів, щоб надана інформація була максимально точною і повною.

Отримати доступ до даних або оновити їх можна будь-яким з наступних способів на вибір:

  1. Зайдіть в обліковий запис (якщо він створений раніше) і вкажіть або поновіть інформацію про себе: контакти, платіжні дані та ін.
  2. Зв'яжіться з нами, скориставшись будь-яким каналом зв'язку, який вказаний в розділі "Контакти". У повідомленні вкажіть, до якої інформації хочете отримати доступ і які дані хочете змінити. Якщо потрібні дані не порушують недоторканність інших осіб і не заборонені законом - ми надамо їх вам.
  3. Якщо ви хочете отримати доступ до інформації за послугою, яка надається діловим партнером або постачальником послуг vencon.ua - ми направимо вас до нього. Для цього потрібно зв'язатися з нами будь-яким зручним способом і повідомити про свій намір.

Видалення облікового запису або персональних даних

Якщо користувач бажає видалити з сайту vencon.ua свої персональні дані або акаунт, необхідно звернутися з цим проханням по одному з наступних каналів комунікації:

  • Написати лист на електронну пошту info@vencon.ua.
  • Зателефонувати за номером на сайті.
  • Написати в один з месенджерів.
  • Відправити лист на адресу компанії ТОВ "Експерт з кліматичної техніки", вул. Миколи Ушакова, 1г.

Інформація з контактними даними знаходиться на сторінці контакти. Враховуйте, що дана дія не передбачає відкликання згоди на обробку персональних даних.

Зберігання та використання персональних даних клієнтом

Ви, як клієнт інтернет-магазину vencon.ua, зобов'язані не повідомляти свій логін і пароль третім особам. Також ви зобов'язані обачно використовувати дані для входу на сайт, щоб вони не потрапили в руки сторонніх осіб. Для максимального захисту рекомендується:

  • створювати складні паролі з використанням цифр, символів, великих і малих літер;
  • використовувати ліцензійні антивірусні програми;
  • не надавати стороннім особам доступ до комп'ютера або іншого пристрою з введеним логіном і паролем від особистого кабінету в інтернет-магазині vencon.ua.

Якщо у вас виникнуть підозри, що ваш обліковий запис потрапив в руки третіх осіб, негайно повідомте про це нам будь-яким зручним способом. В результаті ваші дані будуть або змінені, або скинуті.

Захист ваших персональних даних

Ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити безпеку персональних даних наших клієнтів. Ми вживаємо всіх можливих заходів для забезпечення безпеки цих даних.

При здійсненні вами покупок в інтернет-магазині vencon.ua ми використовуємо цілий ряд заходів безпеки, в тому числі технічних, адміністративних і фізичних. Вони включають способи контролю доступу та інші заходи інформаційної безпеки, процедури, які допомагають забезпечити коректне видалення інформації та ін.

Так, для захисту ваших персональних даних ми використовуємо:

  • аутентифікацію за номером телефону з одноразовим кодом;
  • технологію шифрування SSL, яка захищає дані під час передачі через інтернет (про наявність шифрування SSL можна зрозуміти по наявності зеленого закритого замочка і префіксу HTTPS в URL браузера);
  • паролі, які потрібні для отримання доступу до облікового запису та ін.

Конфіденційність активності Суб'єкта ПД на сайті vencon.ua

Інформація про трафік користувача на сайті, яка проходить через e-mail або мережу користувача, захищається відповідно до законодавства. Ми не порушуємо таємницю активності користувача при користуванні ним/нею сервісами сайту.

Безпека неповнолітніх користувачів

Сайт vencon.ua не призначений для користування неповнолітніми. Ми з усією серйозністю ставимося до безпеки всіх користувачів, особливо тих, хто не досяг повноліття. Тому просимо батьків пояснити своїм дітям питання онлайн безпеки.

Права Суб'єкта ПД

Закон України "Про захист персональних даних" говорить про наступні права Суб'єкта персональних даних:

  • на доступ до своїх ПД;
  • знати про місцезнаходження та джерела збору ПД, мету обробки, перебування або місцезнаходження власника, або того, хто рапоряжается персональними даними, або надати доручення, що стосується отримання цієї інформації уповноважених ним/нею особам, крім ситуацій, встановлених законами;
  • отримувати не пізніше, ніж за 30 календарних днів з моменту надходження заявки (крім випадків, передбачених законом) відповідь про обробку та зміст персональних даних;
  • отримувати дані про умови надання доступу до ПД, наприклад, інформацію про третіх осіб, яким передаються ПД;
  • на захист своїх ПД від незаконної обробки, знищення, випадкової втрати, пошкодження через умисне приховування, ненадання, несвоєчасне надання, а також на захист від надання недостовірної інформації або такої, яка ганьбить честь, ділову репутацію і гідність фіз. особи;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо знищення або зміни своїх ПД будь-яким розпорядником і власником ПД, якщо вони є недостовірними або незаконно обробляються;
  • пред'являти власнику ПД мотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх ПД;
  • вносити примітки щодо обмеження права на обробку своїх ПД, коли надається згода;
  • знати як обробляються персональні дані автоматично;
  • робити звернення зі скаргами на обробку своїх ПД до суду або до Уповноваженого ВРУ з прав людини;
  • використовувати засоби правового захисту, якщо порушується законодавство про захист ПД;
  • відкликати назад згоду на обробку ПД;
  • на захист від автоматизованого рішення, що має правові наслідки.

Як я дізнаюся про зміну Політики Конфіденційності?

Доступ до Політики Конфіденційності має будь-який клієнт, який надав персональні дані. Щоб бути в курсі про нинішні правила – будь ласка, перевіряйте періодично нашу Політику Конфіденційності на предмет змін.